side_banner

nyheder

Hvad er en elektrisk dørlukker?

Hvad er en elektrisk dørlukker?Med teknologiens fremskridt er elektriske dørlukkere nu en af ​​de mere populære dørlukkere på markedet.Dets brug i sikkerhedspassager i offentlige bygninger bliver mere og mere hyppigt.

For det første arbejdsprincippet for elektrisk dørlukker

1. Den elektriske dørlukker gør det muligt for dørbladet at realisere funktionen af ​​automatisk lukning gennem elektronisk styring.Fra perspektivet af strukturen af ​​den elektriske dørlukker er interiøret en magnetventil og en stærk fjeder, som er velegnet til den normalt åbne branddør, som kan få branddøren til at åbne normalt.
2. Den elektriske dørlukker består af hoveddelen af ​​den elektriske dørlukker og styrerillen.Hoveddelen monteres i dørrammens styrerille og monteres i dørbladet (som vist på figuren).Den elektriske dørlukker består hovedsageligt af en skal, en fjeder, en skralde, en elektromagnet, en roterende arm, en styreskinne osv. Stivheden af ​​stænger, skovle osv. kan ikke garanteres, og den er let at deformere eller sylte eller endda falde fra hinanden.
3. Den er forbundet med brandsikringssystemet, normalt uden elektricitet, så branddøren kan blive stående og åbne og lukke efter behag inden for området 0-180 grader.I tilfælde af brand genererer den kontrollerede udløsning (DC24v) energilagringsmekanisme drejningsmoment, lukker dørbladet af sig selv og genopretter (0.1S) ingen strømtilstand af sig selv og giver et feedbacksignal.I tilfælde af at døren ikke er blevet nulstillet efter at være blevet frigivet, kan funktionen af ​​den ikke-positionerende dørlukker realiseres, så branddøren bliver en bevægelig branddør.Efter at alarmen er fjernet, skal den nulstilles manuelt, og efter nulstilling kan døren holdes normalt åben.

For det andet, sammensætningen af ​​den elektriske dør tættere

Den elektriske dørlukker består af hoveddelen af ​​den elektriske dørlukker og styrerillen.Hoveddelen af ​​den elektriske dørlukker er installeret ved dørkarmen, og styrerillen er installeret ved dørbladet.Den elektriske dørlukker består hovedsageligt af dele som skal, roterende arm, styreskinne, elektromagnet, fjeder, skralde og så videre.Dens struktur er relativt kompliceret., Der er mere end 60 slags små dele, nogle dele er vigtigere, hvis kvaliteten af ​​disse dele ikke er god nok, er det meget nemt at få den elektriske dør tættere til at falde fra hinanden.

For det tredje, installationsmetoden for elektrisk dørlukker

1. Den almindelige standardbrug er at installere dørlukkeren på hængselsiden og døråbningssiden.Når den er installeret, rager dørlukkerens arme udad ca. 90° i forhold til dørkarmen.

2. Dørlukkeren monteres på siden modsat hængselsiden, hvor døren er lukket.Normalt er et ekstra beslag, der følger med dørlukkeren, monteret på armen parallelt med dørkarmen.Denne brug er typisk på udadvendte yderdøre, der er tilbageholdende med at installere dørlukkere uden for bygningen.

3. Dørlukkerens krop er installeret på dørkarmen i stedet for døren, og dørlukkeren er på den modsatte side af dørens hængsel.Denne anvendelse kan også bruges på yderdøre, der åbner udad, især dem med en smal overkant og ikke bred nok plads til at rumme dørlukkerhuset.

4. Lodrette dørlukkere (indbyggede lodrette dørlukkere) er opretstående og usynlige på indersiden af ​​den ene side af dørbladets skakt.Skruerne og komponenterne kan ikke ses udefra.


Indlægstid: 25. september 2020